Kreme

2M Krema za negu ruku

Svakodnevna zaštitna krema za sve tipove kože,sa ekstraktima nevena i kantariona, obogaćena aloe verom, glicerinom, vitaminom E i alantoinom.

Neguje i štiti kožu od isušivanja i pucanja.

Kremu koristite nakon svakog pranja, ili pre izlaganja ruku mehaničkim nadražajima.

 

 

 

 

Mleko za Telo

Clavis Mleko za Telo

Namenjeno je za svakodnevnu intezivnu negu svih tipova kože, dajući joj dugotrajnu hidratantnost i glatkoću.

Sadrži vitamin E – snažni antioksidans, ekstrakte nevena i kantariona, bademovo ulje bogato mineralima i masnim kiselinama potrebnim za funkcionisanje ćelije kože i Shea Butter – puter od plodova Karita drveta koji koži daje vlažnost i mekoću.

Šamponi

Clavis Šampon protiv peruti

Sadrže ekstrakte nevena i kantariona sa područja Stare planine, dobivene specijalnom vlastitom tehnologijom i Shea Butter – puter od plodova Karita drveta koji koži glave daje vlažnost, mekoću i ujedno blagotvorno deluje na kožu podložnu alergijama.

 

Pripada grupi blagih šampona i namenjen je za svakodnevnu upotrebu svih tipova kose i kože. Obogaćen magičnim Piroctone Olamine-om, sa velikim uspehom uklanja perut i štiti kosu i kožu glave od ponovnog nastajanja peruti. Zahvaljujući allantoinu Clavis šampon protiv peruti revitalizuje kožu glave i jača koren kose, koja posle pranja postaje sjajnija i lepršava.

 

Unapređenoj, novoj formulaciji Clavis šampona protiv peruti dodat je i ekstrakt svile, prirodni polimer koji stvara zaštitni film na kosi, kondicionira je i ujedno štiti od spoljnih uticaja i gubitka vlage. Bićete prijatno iznenađeni izgledom vaše kose i osećajem koji vam kosa daje pod prstima nakon pranja.